By ief
Ivanka Eichhorn
14 maart 2022De Lente is zichtbaar By ief! De heerlijke kleuren stemmen mij vrolijk als ik de winkel binnen stap. Ivanka haalt speciaal voor mij het slot van de deur en heel even voel ik mij VIP! Jij kunt je overigens ook VIP voelen bij By ief! Ivanka organiseert voor groepen van minimaal 6 personen VIP-avonden waar ze je voorziet van advies.
Helemaal gratis!
Je kunt zoveel passen als je wilt en Ivanka geeft je eerlijk advies over wat past bij jou!
Leuk om te doen met een paar vriendinnen. 
Wil je daar meer over weten, loop dan even de winkel binnen!
 

Heb je altijd al een winkel willen hebben?

“Ja, het was een droom van mij om een kinderkledingwinkel te openen. Maar ik heb nu bewust gekozen voor dameskleding. Mijn passie ligt bij het geven van adviezen. Toen de moeder van mijn vriend veel te vroeg kwam te overlijden wist ik dat ik dromen niet vooruit moet schuiven. Ik was al een lange tijd mezelf strategisch aan het voorbereiden. Toen was het moment daar en ben ik er gewoon voor gegaan.”
 

Wie is Ivanka?

“Ik ben 25 jaar en ik kom uit Well. Dit is klein dorpje in Noord Limburg van 2500 inwoners. Ik kom uit een ondernemersfamilie. Mijn overgrootouders waren ondernemers maar ook mijn broer die een tattoo shop heeft in Geleen. Ik ging werken in een kledingwinkel in Nijmegen en daar heb ik ook een tijdje gewoond. Mijn vriend woont in Heeze en daar woon ik nu.”
 

Waarom een winkel in Geldrop en niet in Heeze?

Ik werkte al in Geldrop en ik vind de bewoners leuk en toegankelijk. Daarom wilde ik in Geldrop mijn winkel openen. Het ging ineens allemaal heel snel maar ik ben trots dat het is gelukt en dat By ief van toegevoegde waarde is op het aanbod in Geldrop Centrum.”
 

Voor wie is de kleding die jij verkoopt geschikt?

“Mijn winkel heeft dameskleding dat trendy is én net even anders. Deze trendy kleding is niet alleen geschikt voor jonge meiden maar juist voor alle leeftijden. Het is maar net hoe je het draagt. Ik heb laatst nog een mevrouw geholpen van in de 90. Dat kan ook heel goed.”
 

Waarom vind je kleding verkopen zo leuk?

“Kleding beïnvloed je gevoel. Je kunt zwarte kleding dragen maar daarin voel je je anders dan wanneer je een kleurrijk kledingstuk aantrekt. Ik wil mensen inspireren eens wat anders aan te trekken dan ze gewend zijn en te kijken hoe ze zich daarin voelen. Bovendien is een winkel runnen gezellig. Mensen komen ook gewoon even binnen voor een praatje. Ik houd ervan.”
 

Heb je ook een webwinkel?

“Op de website www.by-ief.nl vind je kleding die je kunt reserveren en kunt ophalen op een tijdstip dat jou uitkomt. Ik ben van dinsdag tot en met zaterdag open. Ook op koopavond. Maandag ben ik gesloten, dan ga ik regelmatig naar Amsterdam om inkopen te doen. Lukt het niet om je kleding te komen ophalen, dan bezorg ik ook thuis.”
 

Wat maakt jouw dag goed?

“Het zijn vaak de kleine momentjes die ik ervaar als cadeautjes. Bijvoorbeeld als klanten mij komen vertellen dat ze complimentjes kregen over het kledingstuk dat ze bij mij hebben gekocht. Of dat ik een medeondernemer mij een leuke attentie komt brengen als welkom. Maar ook door een klant die zegt terug te komen en dit ook doet of een lach op iemands gezicht als ze uit de paskamer komen. Ik geniet elke dag van wat ik doe en daarom zie ik in elke dag wel iets goeds!”

Wat heb je dat mooi gezegd! Bedankt Ivanka voor je tijd en je verhaal! Complimenten! Ik wens je heel veel succes!

Jolanda | LandJeTekst
Namens Geldrop Centrum

P.S. Ik adviseer alle vrouwen van Geldrop en omgeving om een keer binnen te lopen bij By ief! Trek eens wat anders aan en laat Ivanka je adviseren. Je zult verrast zijn van het resultaat.