Label45
Marielle Petrillo
September 2023
Vandaag staat een bezoek bij Label45 van Marielle op de planning. Op een regenachtige dag loop ik de winkel in en zie dat Marielle al druk in de weer is om de kleding netjes te organiseren. De winkel ziet er prachtig uit. Je kunt zien dat er aandacht is voor de presentatie. Ook hier word ik hartelijk ontvangen met een bakkie koffie. Marielle positioneerde zichzelf tijdens ons gesprek zo dat ze oog hield op de deur. Want klanten gaan natuurlijk voor.


Je hebt de winkel nu bijna een jaar geleden overgenomen van Rob, hoe gaat het?

“Klopt in oktober is het een jaar geleden. Het gaat goed. De nieuwe collectie hangt in de winkel, dat is altijd een leuke tijd. Ik heb er vertrouwen in, aan de collectie zal het niet liggen.”


Welke merken heb je in je winkel hangen?

"Voor Dames: Only, Sisters point, Raizzed, Pinned by K, LTB
Voor Heren: Gabbiano, Only & Sons, Petrol Industries

Dit is mode voor alle leeftijden vanaf 13 jaar. Op onze sociale media zie je regelmatig de collectie voorbij komen. Als je iets leuks ziet, laat het ons dan weten, dan hangen we jouw maat voor je weg. Mocht je niet kunnen passen in de winkel, om welke reden dan ook, dan kunnen we ook een 'Label45 PasTas' voor je maken. Thuis passen en alleen afrekenen wat je wilt houden.”


Heb je altijd al een kledingwinkel willen hebben?

“Nee, ik wist nooit wat ik wilde. Maar school vond ik ook niets. Dit is wat ik leuk vind. Dit is wat ik al 22 jaar doe. Toen Rob aankondigde dat hij met pensioen ging stond ik open voor dat wat er ging komen. Ik begon na te denken over wat ik wilde en kwam tot het besef dat ik mij hier prettig en thuis voel. Wat als ik het zou overnemen….? Dat was het begin van het overnameproces dat een jaar heeft geduurd.”


Ben je een Geldropse?

“Ja, ik ben hier geboren en getogen. Opgegroeid op Oranjeveld samen met mijn ouders en zusje. Ik woon nog steeds in Geldrop samen met mijn vriend, waar ik al meer dan 20 jaar mee samen ben, en onze zoon, hij is nu 13."


Je voelt je dus helemaal thuis in Geldrop?

"Het dorpse van Geldrop past mij goed. Als je over het horecaplein loopt straalt dat gezelligheid uit. Onze klanten houden er ook van. De stad is groot en voelt anoniem. Hier is het gewoon, ons kent ons en kunnen we nog op basis van vertrouwen werken.”


Wat zijn je plannen met Label45?

“Het concept staat stevig, daar hoef ik niets aan de veranderen. We zijn geen franchise winkel en doen alles zelf. Dat vind ik ook leuk. Samen met Rita, Sylvia en Lotte hebben we plezier in ons werk. Het uitzoeken van de collectie is ook iets wat we samen doen. Dat maakt dat er voor ieder wat wils is.”


Wil je nog iets kwijt?

“Ik kan natuurlijk zeggen dat de klant Koning is, maar dat spreekt voor zich. Kom dat maar ervaren. Wij houden van een eerlijk advies, als het niet goed staat dan laten we je dat ook weten. Koop je bij ons een broek die te lang is, dan maken wij hem gratis korter voor je. Wat zeker leuk is om te melden is dat het 3 oktober 2023 een jaar geleden is dat ik de winkel heb overgenomen, daarom komen er leuke acties aan. Houd onze socials in de gaten!"

Dat gaan we zeker doen Marielle, bedankt voor je gastvrijheid en je verhaal.
Jolanda | LandJeTekst
Namens Geldrop Centrum