Bizarre tijden 

Wat leven we toch in een bizarre tijd. Ineens worden we geconfronteerd met het corona virus. Het heeft zijn weerslag op een ieder van ons. We worden angstig en weten niet wat ons nog allemaal te wachten staat. Wij als ondernemers worden ook even stilgezet. En dan realiseren we ons dat we de mensen die in de zorg werken zo hard nodig hebben om met gevaar voor eigen gezondheid ons en onze klanten te verzorgen. Laten we hopen dat we het virus snel overwinnen en laten we ons daarom ook allemaal aan de afspraken van de overheid houden. Als je griepverschijnselen heb blijf je thuis, als je naar buiten gaat houdt je rekening met elkaar en houdt je afstand.
Binnen de gegeven restricties willen wij jullie van dienst blijven zolang dit kan. Dat kan het veiligst door online te kopen maar als je met ons je aan de tips houdt van her RIVM dan kunnen we jullie voorlopig ook nog in onze winkel helpen. We hebben echter wel onze openingstijden aangepast. Nu zijn we MAANDAG T/M VRIJDAG dagelijks van 12 tot 17 uur open en op ZATERDAG van 9.30 tot 17.00 uur open. De ochtenden doordeweek reserveren we voor klanten die (prive) willen winkelen. Dit kan daardoor ook alleen op afspraak. Bel tijdens de aangepaste openingstijden naar de winkel: 0402853340 of stuur een e-mail naar info@klinkenbergschoenen.nl.

Wat voor alle ondernemers in Geldrop geldt is dat het voor een ieder nu extra moeilijke tijden zijn. U kan ons daarbij helpen door (te blijven) kopen bij de lokale ondernemers, zowel fysiek als via hun webshop. Help jij ook mee om Geldrop Centrum zo aantrekkelijk te houden  voor de toekomst?

Wij vertrouwen op jullie als onze consument.

Blijf gezond, houdt goede moed en help elkaar


Deze actie is geldig van 21-03-2020 tot 30-04-2020 Geplaatst door Frank van Kollenburg, van Klinkenberg Schoenen
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD