Klinkenberg Schoenen
Nieuwendijk 24
5662AE Geldrop
040-2853340

OPENINGSTIJDEN

maandag 09:30 - 17:00 uur
dinsdag 09:30 - 17:00 uur
woensdag 09:30 - 17:00 uur
donderdag 09:30 - 17:00 uur
vrijdag 09:30 - 17:00 uur
zaterdag 09:30 - 17:00 uur
zondag gesloten
Klinkenberg Schoenen

Bij Klinkenberg Schoenen houden we van voeten en van goed passende schoenen. Dat zal u merken vanaf het moment dat je bij ons binnenloopt. Onze collectie bestaat uitsluitend uit speciaal geselecteerde merken die voldoen aan onze hoge pasvorm- en kwaliteitseisen. 

Ongedwongen passen.      

In een prettige omgeving kunt u bij ons ongedwongen schoenen passen. Wij nemen graag de tijd om u goed te kunnen helpen. Klanten waarderen onze uiteenlopende service. 

Goed opgeleide medewerkers.        

Onze toegewijde medewerkers weten als geen ander dat schoenen goed om de voeten moeten passen. Dat is de beste garantie voor tevreden klanten. Ze zijn goed opgeleid, ervaren, en delen graag hun passie voor mooie schoenen. 

Specialisme & service.        

Kortom, wij hebben ons gespecialiseerd in mooie schoenen die wél goed passen. Onze service begint bij uw bezoek aan onze winkel door de betrokkenheid van onze medewerkers. Kleine aanpassingen, geen probleem.

Wij hopen u ook te mogen overtuigen van het belang van goede schoenen die bij uw voeten passen. Kom eens bij ons binnen om u te laten overtuigen van ons idee over uw voeten en de juiste schoenen.

De koffie staat altijd voor u klaar.NIEUWS / ACTIESONDERNEMER IN BEELD

Bell Air Ice & More
Interview met Lieke Sanders
LEES MEER

DE ONDERNEMERS VAN GELDROP CENTRUM