Winkelen in Geldrop Centrum

Geldrop Centrum biedt een verrassend aanbod aan winkels. Naast de bekende ketens vind je hier nog kleine ondernemers met bijzondere winkels.
Laat je eens verrassen in ons Geldrop Centrum.

Een winkelier zijn met een echte stenen winkel is een uitdaging. Gelukkig zien 'onze' ondernemers het voordeel van een 'echte' winkel. Onze ondernemers zijn zichtbaar en toegankelijk en ook jij wordt gezien in Geldrop Centrum.

Ondersteun onze ondernemers door een bezoek aan Geldrop Centrum!
Wist je dat offline winkelen grote voordelen heeft ten opzichte van online winkelen?

1. Neem je aankoop meteen mee

De voldoening van kopen en krijgen is groot. Hoe snel online verkopers ook zijn, ze kunnen nooit op tegen het gevoel meteen hebben wat je koopt.
Wist je dat onderzoek heeft uitgewezen dat 62% van de shoppers dit als een reden opgeeft om offline te kopen?
Niet voor niets gaan steeds meer online winkels ook offline verkopen. (coolblue, Neckerman, Annadiva, Fietsenwinkel.nl)

2. Contact van mens tot mens

De wereld werd té individualistisch. Dat levert problemen op voor de gezondheid. Mensen hebben nu eenmaal andere mensen nodig voor persoonlijke verbinding. Wat is er nu prettiger dan hulp krijgen van een expert bij het maken van je keuze? Of om bij je aankoop in de ogen van de ander te kunnen kijken? Of gewoon om even een praatje te kunnen maken? Wist je dat 78% van de consumenten dit als de belangrijkste reden aangeeft om offline te shoppen?

3. Je wordt gehoord

Je hebt iets gekocht maar je bent niet tevreden. Online heb je de kans dat je je niet gehoord voelt. Er wordt geen reactie gegeven op je klacht of je krijgt je geld niet terug.
In Geldrop Centrum kom je gewoon terug in de winkel en je wordt keurig gehoord. Jij kunt je klacht uitgebreid ventileren en de ondernemer zal er alles aan doen om dit netjes op te lossen.

4. Samen shoppen is veel leuker

Moeder en dochters, vriendinnen of partners. Ze gaan samen shoppen. Waarom, omdat samen shoppen zoveel leuker is dan alleen (oké, missschien denken mannen hier anders over) Maar winkelen is een van de favoriete bezigheid van veel mensen. Er wordt zoveel gesproken over de  opkomst van webwinkels dat je bijna gaat denken dat er niemand meer in de winkels komt. Gelukkig is dat niet waar. Het online aankopen is volgens dit artikel ligt het aantal online aankopen slechts rond 5%.

5. Offline winkelen = Veiliger

Offline winkelen biedt veel meer privacy dan online je aankopen doen. Je bent niet verplicht gegevens achter te laten en je wordt niet gestalkt door advertenties. Je kent dat wel, je hebt een jurkje gezien en dat jurkje achtervolgt je online gedurende een lange tijd. Je gegevens blijfen jouw gegevens. Ze komen door een hack niet op straat te liggen. Toch ook een prettige gedachte.

Wij zijn niet tegen online winkelen hoor! Maar offline winkelen blijft het winnen van online. ABN Amro vroeg aan 5500 consumenten wat je konden missen. De webwinkel of de stenen winkel? 74% gaf aan de fysieke winkel absoluut niet te willen missen. Hieronder zaten ook veel jongeren.

Wil jj de fysieke winkel ook niet missen?

Loop dan eens vaker door Geldrop Centrum om je aankopen te doen. Geniet je direct van de voordelen die offline winkelen brengt en help je onze ondernemers om voor je klaar te blijven staan.


(bron: Kooplust.com)

DE ONDERNEMERS VAN GELDROP CENTRUM