We     Fashion

Kom naar Geldrop Centrum en zie hoe de winkeliers alles uit de kast hebben gehaald. Zij hebben als doel om jou te laten zien wat je op gebied van mode kunt krijgen in ons eigen Geldrop Centrum. En alles wat je ziet kun je ook direct kopen in een van onze winkels.

Laat je verbazen over ons aanbod!

Geldrop Centrum
Zaterdag 30 maart
Van 11.30 - 16.30 uur

Van welke winkels mag je mode en accessoires op de catwalk verwachten:

Twee podia

Eén podium is niet genoeg om jou te laten zien wat we in huis hebben. Zowel op de Langstraat als op de Korte Kerkstraat staat een podium waar de leden van B4Real op een swingende manier de leukste mode tonen. Kom deze jonge mensen aanmoedigen, ze gaan er een feestje van maken.


BBQ

Het barbecueseizoen begint weer op 30 maart. Niet alleen de mode is heel smaakvol maar ook de geserveerde hamburgers smaken heerlijk. Hopelijk laat de zon zich zien en kunnen we genieten van een gezellig bbq op de Heuvel tegenover de slager.
Daar kunnen de kinderen ook heerlijk spelen.
  • Laat je Schminken
  • Zoek de Balonnenclown
  • Laat je verbazen door de Zeepbellenact

Gedurende de dag zal de band Brassta voor ons optreden. Deze band is berucht en bekend om zijn diversiteit aan instrumenten en mix van verschillende muziekstijlen zoals, Jazz, Blues, Hip-Hop, Klezmer-Ska en funk.


Herman Brood look-a-like

De vorige keer dat wij look-a-like Herman Brood - Herman Joop, hadden uitgenodigd was dat een doorslaand succes. Daarom hebben wij hem opnieuw uitgenodigd. Je kunt hem in het centrum aan het werk zien.
10 van zijn schilderijen worden aan het einde van de dag verloot.


Spaaractie voor mooie prijzen

Rondom het Mode Event hebben we ook een spaaractie georganiseerd. Bij besteding van 5 euro of meer krijg je in alle winkels in Geldrop Centrum (met uitzondering van de supermarkten) een stempel of sticker. Dan is je spaarkaart lekker snel vol! Bij een volle kaart kun je meedoen aan de loterij. Lever je volle spaarkaart in bij de BBQ en aan het einde van de dag zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Belangrijk: Als je niet aanwezig bent bij de prijsuitreiking om 16.30 uur dan gaat de prijs aan je neus voorbij. En dat zou jammer zijn, toch?

Want de prijzen zijn de moeite waard!
We verloten onder andere:
  • 10 schilderijen van 'Herman'.
  • 24 bloembakken aangeboden door Groenrijk Geldrop
  • En nog meer leuke prijzen.
 

Tot zaterdag 30 maart!

Houd ook social media in de gaten voor alle acties die ondernemers koppelen aan dit Mode Event.

Dit Event wordt mede mogelijk gemaakt door alle ondernemers uit het centrum van Geldrop.
Met speciale dank aan Groenrijk, B4Real. Esta Loca en Arjen Verhuurt.
 
Geplaatst door Geldrop Centrum
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD