Wat is de waarde van je woning?

KIN Makelaars komt graag op bezoek om een indicatie te geven van de huidige verkoopwaarde. Dit gebeurt gratis, vrijblijvend én snel.
 

Een waardebepaling of taxatie? 

In beide gevallen stellen we de waarde vast. Bij een taxatie gebeurt dit uitgebreid en volgt een schriftelijke rapportage. Bij een waardebepaling krijg je alleen een indicatie van de waarde te horen. Een waardebepaling is gratis. Een officiële taxatie is nodig voor een hypotheek.
Hiervoor maakt de makelaar voorafgaand een kostenbegroting. De taxatie is door een externe partij te valideren. Alleen als deze partij (bijvoorbeeld NWWI of TaxateursUnie) goedkeuring geeft, accepteert de bank de taxatie. De kosten voor de validatie zijn ook voor rekening van de aanvrager.

Hoe gaat zo’n waardebepaling in zijn werk?

Na het maken van een afspraak komt een makelaar langs om de woning te bekijken. We maken samen een rondje door het huis en nemen alle bijzonderheden door. Zorg dat je zoveel mogelijk gegevens over de woning voorhanden hebt. Hoe meer details, hoe preciezer wij de waarde kunnen bepalen. De waardebepaling duurt circa 60 tot 90 minuten.

Afspraak maken?

Telefoon: 040-7200 722
Mail:        geldrop@kinmakelaars.nl

 


Geplaatst door Joost Hauser, van KIN makelaars
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD