KIN makelaars
Korte Kerkstraat 6A
5664HG geldrop
040-7200722

OPENINGSTIJDEN


Maak even een afspraak, wij zijn er wanneer het jou uitkomt!
KIN makelaars


Het verkopen van je woning tegen de best haalbare condities is een vak apart. Dat we hier een grote meerwaarde in kunnen bieden blijkt gelukkig in de dagelijkse praktijk. Ook in de huidige markt boekt Kin Makelaars opvallend goede resultaten en onze succesformule groeit nog steeds. In onze ogen een gevolg van enerzijds onze alerte en veelzijdige verkoopaanpak en anderzijds een tomeloze en niet afnemende inzet. Mede daarom verkopen en verhuren we zo’n 1.000 woningen per jaar in Brabant. Met tevreden kopers en verkopers. Daar zijn we trots op.

Daar heb je wat aan.
Bij ons kun je rekenen op een eerlijk advies. Wij beloven geen gouden bergen en garanderen niets wat niet kan. Wél bieden wij – door middel van een gedegen en realistisch advies – perspectief en vertrouwen. Dat dit ook naar tevredenheid gebeurt, bewijzen de klantbeoordelingen ingevuld door verkopers op Funda. Kin noteert hierin een 9.2 Deze beoordelingen zijn 1 voor 1 in te zien op onze site. Ook alle woningen die we afgelopen jaar verkochten zijn terug te vinden op Funda en onze site.

Kin kijkt vooruit.
Continu zoeken we naar manieren waarop we een woning extra onder de aandacht kunnen brengen. Gedurende het dagelijks contact met kopers, op Funda, op onze eigen site, in onze nieuwsbrief die maandelijks naar 24.500 abonnees wordt verstuurd, maar uiteraard ook via de sociale media. Huizen worden op een andere manier gefotografeerd, kijkers aan de hand van een professionele video virtueel rondgeleid in de woning. Allemaal om te zorgen dat de woning net wat meer opvalt en bij velen onder de aandacht komt. Voor scherpe tarieven.

Verkoopplannen en interesse in onze werkwijze?
Bel ons voor een GRATIS WAARDEBEPALING VAN JE WONING. We komen met alle plezier gratis en vrijblijvend bij je langs.

Tot snel.


ONDERNEMER IN BEELD

Livano
Interview Ilse Bloks
LEES MEER

DE ONDERNEMERS VAN GELDROP CENTRUM