ESCAPEROOM GELDROP BESTAAT 1 JAAR EN TRAKTEERT!

Ontvang t/m 31 maart 10% korting op je kamer! 

Wil je weten hoe?   
lees dan verder!!!


31 maart 2018 opende Escaperoom Geldrop haar deuren in 't Vossenhol met onze eerste EscapeRoom; "Kamer 7" 
De combinatie van 't Vossenhol als oudste huis van Geldrop, de perfecte locatie midden in het Centrum van Geldrop aan het gezellige horecaplein zorgt ervoor dat het vanaf dag 1 druk is.  En daar zijn we heel blij mee natuurlijk.

Deze drukte zorgde er voor dat we al snel na gingen denken over een 2e en 3e EscapeGame om ook grotere groepen het plezier en de spanning van een Escaperoom te laten ervaren!
Om die reden opende EscapeGames Geldrop op 7 januari 2019 de EscapeChallenge' "De Erfenis" en de EscapeVillage; "De Linnendief.

Kijk voor meer informatie of om meteen te reserveren op www.escaperoomgeldrop.nl

Om dit jubileum extra feestelijk te vieren geven we tot 31 maart 2019 op iedere reservering een korting van 10%........
Maar we geven die 10% korting niet zomaar weg! Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen, en hoe kunnen we dat beter doen als in een soort van EscapeGame speciaal (en alleen) voor de bezoekers van Geldrop Centrum!


GA OP ZOEK NAAR DE JUBILEUMCODE!

Zoek de pagina van EscapeGames Geldrop tussen de ondernemers op www.geldropcentrum.nl en ga op die pagina op zoek naar de speciale jubileumcode
Als je de speciale jubileumcode gevonden hebt reserveer je op www.escaperoomgeldrop.nl/reserveren  tot uiterlijk 31 maart 2019 je EscapeGame naar keuze en voer je bij opmerkingen de gevonden jubileumcode in.

Je ontvangt automatisch een bevestiging in je mailbox en dan ontvangen we je graag bij EscapeGames Geldrop.
(De korting verrekenen we op de dag zelf)

LET OP:  DE ACTIE IS NIET GELDIG BIJ EEN RESERVERING NA 31 MAART 2019 EN DE 10% KORTING WORDT ALLEEN GEGEVEN OP DE ESCAPEGAME ZELF EN NIET OP EEN EVENTUEEL EXTRA ARRANGEMENT!

Wil je alvast een voorproefje
Klik dan HIER voor de trailer van "Kamer 7"

of

Klik HIER voor de trailer van "De Erfenis"


TOT SNEL BIJ ESCAPEGAMES GELDROP!

Geplaatst door Jef van Stratum, van Escaperoom Geldrop
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD