Evenementen

Op de hoogte blijven? Schrijf U hier in voor onze nieuwsbrief.
Klik hier om eventuele kopij aan te leveren.

Klinkenberg Schoenen
Evenementen

Joya dag bij Klinkenberg Schoenen

Wij organiseren weer een speciale Joya dag. Gratis voetdrukmeting. Bij aankoop Joya een fles wijn.

Joya Schoenen maken iedere stap zeer comfortabel. De zool van Joya schoenen absorbeert de gevolgen van lopen en staan op een harde ondergrond optimaal, waardoor het dragen van de schoenen een voordelig effect kan hebben op je rug, voeten en gewrichten. Joya schoenen zorgen voor een hoog comfort tijdens het lopen. De lichaamseigen, natuurlijke manier van lopen en staan wordt gestimuleerd. Dat voel je vanaf de eerste stap.
Ideaal als wandelschoenen maar ook als u gewoon lekker wil lopen.
De vertegenwoordiger van Joya heeft extra modellen bij zich en kan een gratis voetdrukmeting afnemen.
Als u een paar schoenen van Joya koopt op deze dag ontvangt u tevens een fles heerlijke wijn geheel gratis.

Voordelen en effecten:

* Comfortabel vanaf de eerste stap
* Verlichtend voor knieën en gewrichten
* Zacht en dempend tijdens het wandelen

Voetklachten/Problemen

Veel mensen ervaren pijn of problemen aan hun voeten. Dit kan meerdere oorzaken hebben, Hieronder staan een aantal typische klachten beschreven en hoe het effect van een Joyaschoen kan zijn op deze klachten. Alles is een indicatie en kan per persoon verschillen.

Hielspoor

De benaming hielspoor wordt tegenwoordig voor bijna alle klachten rondom het hielbeen gebruikt. Terwijl het eigenlijk alleen 1 speciale aandoening is aan de onder-voorzijde van het hielbeen is. Het is namelijk een verbening van een deel van de aanhechting van de voetzool peesplaat. De pijn ontstaat doordat de voet belast wordt en de peesplaat zijn werk moet gaan doen, en dat is de bogen van de voet in stand houden. Doordat er spanning komt op de peesplaat door het gewicht en het lopen komt er ook beweging in het hielbeen. Als je gaat lopen komt eerst het hielbeen op de grond en daarna de rest van de voet. Als je neerkomt op het hielbeen zal die in eerste instantie iets rechter op komen te staan en bij verdere afwikkeling komt het hielbeen vlakker te staan. Daardoor wordt de afstand tussen de aanhechting en de inplanting van de peesplaat onder druk te staan. Hoe meer het hielbeen afvlakt, hoe groter de afstand en hoe meer spanning. Dan ontstaat er irritatie op de plek van de aanhechting bij het hielbeen. Door JOYA schoenen te dragen zal de hele afwikkeling soepeler verlopen en direct vermindering van de klacht geven. Ook de spanning in de voeten worden meer verdeeld waardoor er ontspanning van alle voetspieren ontstaat wat weer bevorderlijk is voor de conditie van de voeten.

Doorgezakte voet

Een doorgezakte voet wil niets anders zeggen dan dat er geen optimale voetconditie is. Verkeerd gebruik, overbelasting, niet het juiste schoeisel, ziekte zijn zomaar een aantal veroorzakers van “doorgezakte” voeten. Er kunnen zich vele klachten openbaren als je voetconditie niet op orde is: eeltplekken, koude voeten, branderige voorvoeten enz enz. Door te werken aan een betere conditie van je voeten kun je een aantal klachten voorkomen en zelfs klachten verminderen. Joya schoenen stimuleren de natuurlijke afwikkeling en dragen bij tot een betere voetconditie. De zachte zool stimuleert het gebruik van alle spieren in de voet waardoor er een betere doorbloeding en daardoor een betere werking van de spieren in het hele lichaam. Natuurlijk lossen schoenen niet alle problemen op en heeft u misschien wel af en toe een hulpmiddel nodig in de vorm van extra ondersteuning.

Datum / tijd:
Donderdag 18 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur

meer info >

Klinkenberg Schoenen >
Nieuws / Acties / Evenementen

Kerstwinkelen

zaterdag 22 december 2018

Kom gezellig winkelen in Kerstsfeer met divers activiteiten op zaterdag 22 december.

Redactie GeldropCentrum
meer info >

Koopzondag

zondag 23 december 2018

Koopzondag met diverse Kerstactiviteten op zondag 23 december.

Redactie GeldropCentrum
meer info >

Opening Wintersfeer

woensdag 12 december 2018

12 december - Opening Schaatsbaan
GRATIS SCHAATSEN!

Redactie GeldropCentrum
meer info >

Kerstmarkt Geldrop Centrum

zondag 16 december 2018

Koopzondag met gezellige Kerstmarkt!
Kom zondag 16 december naar Geldrop Centrum.

Redactie GeldropCentrum
meer info >