Club Gall & Gall

Ken jij Club Gall & Gall al?
Spaar met onze gratis Clubkaart voor mooie kado's of voor een fijne korting op een fles naar keuze uit ons ruime assortiment.
Geef in de winkel aan dat je wil meesparen. Onze medewerker schrijft je in en je begint direct met sparen. Thuis activeer je de kaart en daarna gaat sparen vanzelf en kun je wanneer jij wil de punten inwisselen. 
Bij elke euro die je bij ons besteedt krijg je een punt. Je kunt al 25 punten inwisselen voor bijvoorbeeld een duurzaam tasje. 50 punten kun je inwisselen voor een leuke set glazen met een kleine bijbetaling.
Je kunt ook kiezen voor korting. Voor 100 punten krijg je 10% korting op een fles naar keuze. Spaar je door naar 200 punten dan krijg je zelfs 25% korting op een fles naar keuze. Max flesprijs €49,99. Voor flessen vanaf €50,00 lever je 250 punten in en krijg je €12,50 korting. Dit is met uitzondering van flessen die al in de actie worden aangeboden.
Hoe snel kan het gaan? Gewoon doen!

Je kunt je clubkaart altijd opwaarderen naar een Premium kaart. Hiervoor betaal je €10,00 per jaar en dan heb je recht op 10% korting op het hele wijn assortiment inclusief mousserende wijnen, alle whisky's en ook op het hele alcoholvrije assortiment. Met uitzondering van flessen die al in de actie zijn, maar we hebben altijd mooie deals speciaal voor Premium-leden.


Deze actie is geldig van 05-02-2024 tot 30-06-2024 Geplaatst door Anne van Rooij, van Gall en Gall
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD