Gall en Gall
Heuvel 79
5664HN Geldrop
040-280 01 53

OPENINGSTIJDEN

maandag 13:00 - 18:00 uur
dinsdag 10:00 - 18:00 uur
woensdag 10:00 - 18:00 uur
donderdag 09:00 - 19:00 uur
vrijdag 09:00 - 20:00 uur
zaterdag 09:00 - 19:00 uur
zondag gesloten
Gall en Gall

DE DRANKENSPECIAALZAAK MET DE LEKKERSTE DRANKEN

Als allergrootste drankenspecialist hebben we enorme keuze. En ook inkoopvoordeel waar jij van profiteert! Bij zoveel keuze is het moeilijk kiezen, dus helpen we graag met het juiste advies. Want je wilt zeker weten dat je de juiste wijn in huis haalt.
Zoek je de juiste fles bij een bepaald gerecht?
Wil je iemand iets lekkers kado geven? 
Of heb je zelf iets te vieren?
Anne, Emma, Brigitte en Claire helpen je graag om een goede keuze te maken.
Wij zijn pas tevreden als jij met een glimlach en de juiste fles de deur weer uit gaat.
 

NAUWE SAMENWERKING

Omdat Anne winkelmanager is van beide winkels werken we nauw samen met onze winkel op de Eindhovenseweg 40, ook in Geldrop.
Het kan dus zijn dat je onze collega's van deze winkel bij ons in de winkel treft.
Ingrid, Hellen en Els helpen je ook graag om de juiste fles te vinden.
 

CLUB GALL EN GALL

Je kunt gratis lid worden van Club Gall en Gall. Dan spaar je punten die je kunt inwisselen voor kado's of korting. Bij elke euro die je besteedt krijg je een punt. Zo eenvoudig is het. Vanaf 25 punten kun je deze punten inwisselen voor kadotjes, doorsparen naar meer punten levert een flinke korting op.

Met de premium clubkaart van Gall & Gall heb je een streepje voor! Voor 10 euro per jaar ontvang je het hele jaar door 10% korting op wijn, mousserende wijn  whisky en alcoholvrije produkten. En natuurlijk spaar je met de premium kaart ook punten voor kado's en/of korting. 
Loop eens bij ons binnen en vraag ernaar.

 

SMAAKPROFIEL

Bij Gall & Gall hebben we ruim 1600 wijnen in het assortiment. Het is natuurlijk fantastisch dat we daarmee de ruimste keuze van Nederland hebben. Maar als je nog niet weet wat je lekker vindt kan het best lastig zijn om te kiezen. Juist daarom hebben wij smaakprofielen ontwikkeld. Want met behulp van het smaakprofiel ga je altijd met de perfecte wijn naar huis. Maak binnen 24 seconden een smaakprofiel aan. Ga naar de winkel of naar onze website en doe de test. Of scan eenvoudig de QRcode op deze pagina. 
 

ONLINE DRANK BESTELLEN OP GALL.NL

Vind je in onze winkel niet precies wat je zoekt? Samen met onze medewerker bestel je eenvoudig de fles van je keuze uit het complete online assortiment van Gall.nl. Onze winkel wordt dan ineens een stuk groter. De volgende dag kun je de fles ophalen in de winkel.
Je kunt natuurlijk ook gewoon vanuit thuis bestellen. Ga naar gall.nl en maak je keuze. Bestel je vóór 22.00u dan wordt je bestelling de volgende dag al bezorgd. Aan huis of gratis in onze winkel.
 

VERANTWOORD ALCOHOLGEBRUIK

Gall & Gall staat voor verantwoord genieten en wij verkopen alleen aan volwassenen. Onze medewerkers vragen aan iedere klant jonger dan 25 jaar om een identiteitsbewijs.


NIEUWS / ACTIESONDERNEMER IN BEELD

CarePower
Interview met Tonneke Schrover
LEES MEER

DE ONDERNEMERS VAN GELDROP CENTRUM