Wendy's winkeltje

Op zoek naar eerlijke streekproducten? Bij Lunchroom Fons van Dinther kunt u terecht. Alles zelf bereid van hoogwaardige ingrediënten. Die echte ouderwets lekkere brood smaak zoals het bedoelt is komt helemaal terug als je de verschillende broodbollen even kort warm maakt in de oven. Fries suikerbrood is lekker en iedereen kent het maar de Geldropse Suikerbol van Wendy is toch 'De overtreffende trap'

Ook voor kleinere versnaperingen bent u aan het juiste adres. Wie kent ze niet de heerlijk zelf gemaakte roomboter koekjes die u gewend bent bij de koffie? In grootverpakking of leuke glazen pot als geschenkverpakking. Ook Wendy's koek begint stilaan een begrip te worden, iedereen die het proeft wil meer.

Uiteraard hebben we nog veel meer producten in ons winkeltje. Kom gerust eens langs om wat uit te proberen, ik beloof u dat u er geen spijt van krijgt. Ook onze geprezen koffie en ijskoffie soorten kunt u meenemen.Wat in deze tijd zeker belangrijk is.

Dus kom vooral langs om te kijken wat er allemaal in ons winkeltje ligt voor lekker mee te nemen en proef de heerlijke smaken zoals ze bedoelt zijn. Elke week zijn er wel nieuwe creaties te proeven.

Tot snel in ons Winkeltje.

Groetjes van iedereen van Lunchroom Fons van Dinther. Ook in deze tijden kunt u op ons rekenen.


Deze actie is geldig van 15-10-2020 tot 26-03-2021 Geplaatst door Wendy van Dinther, van Lunchroom-Fons-Van-Dinther
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD