Label45 en de Week van de Stenen Winkel


Menig Geldroppenaar loopt niet binnen bij Label45, maar bij Rob en zijn team. Maar wie is Rob eigenlijk?
Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in het centrum van Geldrop in de mode. Eerst bij Snuffelmode, dat later Lake Side werd. Toen Lake Side in 2018 failliet ging ben ik voor mijzelf doorgegaan. Label45 werd een feit.
Op de detailhandelsschool was etaleren mijn ding. Creativiteit zit in me en een carrière in de mode werd mijn jongensdroom. Mensen aankleden, zien wat zij leuk vinden en wat past, dat vind ik creatief bezig zijn. Ik noem het eigenlijk mijn “uit de hand gelopen hobby”.
Mijn winkel is mijn huiskamer, hier komen mensen bij mij en mijn team op visite en wij willen graag dat ze zich goed voelen.
Ik voel me als een vis in het water in mijn Label45 en zou niet anders willen. Ik heb, samen met mijn team, plezier in mijn werk.
De “Week van de Stenen Winkel”, een week waarin landelijk aandacht is voor de kracht van de lokale stenen winkel, dus ook Label45. Wij hebben deze week een paar speciale verrassingen voor iedereen die deze week bij Label45 koopt. Houd de Facebook en Instagram pagina van Label45 dus goed in de gaten!
“Sommige mensen zoeken iedere dag naar die unieke postzegel, wij naar die unieke klant die wij kunnen helpen”
Rob, Marielle, Sylvia en Rita
Geplaatst door M Petrillo, van Label45
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD