CREATE HAIR  & BEAUTY GENOMINEERD VOOR PRESTIGIEUZE COIFFURE AWARD 2024!
 
Create hair & beauty uit Geldrop heeft 2 nominaties in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode - fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied. De nominatie alleen al is een prestatie op zich, de lat lag namelijk hoog deze editie bij de deelnemende haarstylisten.

In Londen vond de laatste ronde van de jurering plaats voor de Nederlandse verkiezing voor de Coiffure Award. De gala-uitreiking vindt zondag 12 mei plaats in Studio21 te Hilversum en wordt gepresenteerd door Nikkie de Jager @nikkietutorials.

Haarstylisten uit het hele land werd gevraagd een professionele fotoserie van 4 foto's in te sturen waar het vakmanschap optimaal tot zijn recht zou komen. Een ware stormloop van zeer creatieve inzendingen was het gevolg, met shoots geschikt voor de meest toonaangevende internationale fashion magazines.

De beelden laten zien waar Marge en Kim goed in zijn: prachtige coupes, van inspiratie tot creatie.
Kim heeft met haar landelijke nominatie voor Young Talent opnieuw bewezen dat ze haar artistieke grenzen verlegt Haar collectie, treffend getiteld “Grunge Aesthetic”, belichaamt een ondergrondse stroming met een androgyne flair, die ze een vernieuwende editorial look heeft gegeven. 

 


Deze actie is geldig van 03-04-2024 tot 11-05-2024 Geplaatst door Rene Ploegmakers, van Create Hair en Beauty
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD