Informatie middag nieuwbouw appartementen De Kersenhof!

Dinsdag 18 oktober 14.00uur tot 16.00uur

Als je nu een wandeling door het centrum van Geldrop maakt, kan het je niet zijn ontgaan. Tegenover de kerk worden 27 luxe appartementen gerealiseerd. 15 appartementen hiervan zijn in de verkoop, deze appartementen zijn nu via KIN makelaars beschikbaar.


Op het achter terrein wordt een mooie gezamenlijke tuin aangelegd. Als de stap vanuit een woning met tuin naar een appartement wordt gemaakt, dan wordt vaak de tuin gemist. In dit project wordt dit stuk heel mooi opgevangen door de binnentuin.

Uiteraard worden de woningen duurzaam gebouwd. Ze voldoen aan de eisen die voortvloeien uit het energie akkoord voor duurzame groei. Dit worden BENG woningen genoemd, Bijna Energie Neutrale Gebouwen. Dit wil onder ander zeggen dat het gebouw volledig gasloos zal zijn, volledig is geïsoleerd, gebruikt maakt van een warmtepomp. Waardoor de energielasten voor de aankomende jaren laag zullen zijn.

Het appartement wordt woonklaar opgeleverd. Dit wil zeggen dat naast complete keuken, het toilet is betegeld en de badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel klaar staan voor gebruik. Ook de raambekleding is opgehangen, alle muren en plafonds zijn gestukt en getext en de pvc vloeren zijn afgewerkt met een nette hoge plint. Je draait dus de sleutel om en genieten maar!  Voor alle vragen staan wij dinsdag 18 oktober klaar op het kantoor van KIN makelaars, Korte Kerkstraat 6a Geldrop
Geplaatst door Joost Hauser, van KIN makelaars
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD