BY-BAR DAMESKLEDING: FASHIONABLE EN VROUWELIJK

Barbara Brenninkmeier werkte als inkoopster, zei haar baan op en begon haar eigen modelabel: By-Bar. De collectie is vrouwelijk en fashionable en geïnspireerd op de reizen die ze heeft gemaakt. De mensen, de omgeving, de cultuur en het ambachtelijke zijn ingrediënten voor de ontwikkeling van de By-Bar collectie. De By-Bar collectie is eigentijds, stijlvol en niet afhankelijk van de heersende trends.

Dat persoonlijke aandacht voorop staat, zie je terug in de hele collectie. Of je nu kiest voor een By-Bar broek, By-Bar top, By-Bar vest of By-Bar blouse; de collectie is van hoogwaardige kwaliteit waardoor je alle By-bar dameskleding met elkaar kunt combineren en bij verschillende gelegenheden kan dragen.

BY-BAR BIJ DE PEPERKORREL

De Peperkorrel heeft een uitgebreide collectie By-Bar dameskleding. Van moderne klassiekers als T-shirts, tot mooie blouses, toffe vesten en vrouwelijke tops en broeken. In oogstrelende, neutrale en tijdloze kleuren. By-Bar: stijlvol, draagbaar en tijdloos, voor de vrouw die zichzelf wil zijn.

NU: nieuwe By-Bar lente en zomercollectie in de winkel en in onze webshop!


Geplaatst door Ellen Megens, van Peperkorrel
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD