Telecombinatie Geldrop B.V.
Langstraat 16
5664GG Geldrop
040-2868020

OPENINGSTIJDEN

maandag 13:00 - 18:00 uur
dinsdag 09:30 - 18:00 uur
woensdag 09:30 - 18:00 uur
donderdag 09:30 - 20:00 uur
vrijdag 09:30 - 18:00 uur
zaterdag 09:30 - 17:00 uur
zondag gesloten
Telecombinatie Geldrop B.V.

Service in de winkel

De dagen dat je bij Telecombinatie enkel terecht kon voor mobiele telefonie liggen ver achter ons. Vandaag de dag regelen we namelijk niet alleen je mobiel, maar al jouw contracten in huis. Voor zowel Smart Home en internetcontracten, maar ook voor een voordelige iPhone reparatie of snelle Samsung reparatie in de buurt kom je naar de winkel: we hebben het allemaal en altijd tegen de beste prijs. Eén ding is echter niet veranderd: we geven je nog altijd onafhankelijk en persoonlijk advies, toegespitst op jouw situatie.


Meer dan een telefoonwinkel

Woon je in de omgeving van Geldrop?  Dan is onze winkel dé plek om langs te gaan en alles rondom je contracten voor in huis te laten regelen. Ons team draagt zorg voor jouw ontzorging: we zijn een winkel waar persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service nog centraal staan. Zo stoppen we niet bij het geven van advies op maat, maar begeleiden we ook je aansluiting of overstap totdat alles geregeld is. Bij vragen kom je natuurlijk altijd even langs en wanneer je contract weer afloopt krijg je van ons een seintje om voordelig te verlengen of te vernieuwen met een betere deal. Van a tot z dus: alles geregeld.
 

Zakelijk


Ook als zakelijke klant kunt u terecht voor een advies over toestellen en abonnementen, vaste telefonie aansluitingen, maar ook over het beheer van de mobiele kosten. Neem vrijblijvend contact op om uit te vinden hoe u kosten kunt besparen en tegelijkertijd de effectiviteit, betrouwbaarheid en veiligheid van uw mobiele communicatie kunt zeker stellen.
 


ONDERNEMER IN BEELD

Bell Air Ice & More
Interview met Lieke Sanders
LEES MEER

DE ONDERNEMERS VAN GELDROP CENTRUM