Albert-Heijn
Heuvel 81
5664HN Geldrop
0402859005

OPENINGSTIJDEN

maandag 8:00 - 20:00 uur
dinsdag 8:00 - 20:00 uur
woensdag 8:00 - 20:00 uur
donderdag 8:00 - 21:00 uur
vrijdag 8:00 - 21:00 uur
zaterdag 8:00 - 20:00 uur
zondag 10:00 - 20:00 uur
Albert-Heijn

Albert Heijn (of Appie) de supermarkt van en voor ons allemaal. Als oudste nog bestaande supermarktketen van Nederland vullen we dagelijks zo'n vijf miljoen borden. Met meer dan 100.000 werknemers nemen we die grote verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat de klant altijd lekkere, gezonde, duurzame en betaalbare producten in onze winkelschappen vindt.
We stellen zeer hoge eisen aan de kwaliteit van al onze producten. Samen met onze leveranciers blijven we altijd op zoek naar betere recepten en betere ingrediënten om die kwaliteit steeds een beetje beter te maken. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit en de smaak van de voeding die wij aanbieden. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het product, dan kun je gebruikmaken van onze kwaliteitsgarantie.

Als AH Geldrop willen we daarnaast de leukste en gezelligste winkel zijn om te winkelen en te werken.
We hebben geregeld leuke activiteiten in de winkel en we dragen op verschillende manieren ons steentje bij voor lokale goede doelen en verenigingen in de Geldrop.
Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Kijk dan op https://werk.ah.nl/vacatures voor de actuele vacatures in onze winkel.

Heb je een vraag hebt over een product of een suggestie hebt over hoe we dingen kunnen verbeteren?

Dan horen we dat graag. Je kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen per mail, telefoon of loop gewoon even binnen en bespreek het met een van onze medewerkers. 

Heel graag tot ziens in onze winkel!


 


ONDERNEMER IN BEELD

CarePower
Interview met Tonneke Schrover
LEES MEER

DE ONDERNEMERS VAN GELDROP CENTRUM