Keigaaf Geldrop-Mierlo!

Op een dag kreeg Marga van Oers van haar oma een kistje met prachtige Oud-Hollandse tegels uit 1600. Zij blies ze nieuw leven met haar eigen ontwerpen erop. Het authentieke karakter van de tegels kreeg een bijzondere twist; een knipoog naar vroeger. En zo ontstond StoryTiles.
StoryTiles bakt haar tegels in eigen land op ambachtelijke manier in een traditionele oven. Vanuit de studio aan het Amsterdamse IJ wordt al sinds 2013 in het voor- en najaar een nieuwe collectie uitgebracht.
Marga van Oers is de hoofdontwerper en gaat geregeld samenwerkingen aan met bekende designers en musea.


'StoryTiles' ontwierp ook een serie stedentegels van de mooiste plekken in ons land en daar hoort ons keigaaf Geldrop-Mierlo uiteraard ook bij! De tegel vat in een klein verhalend kunstwerkje het karakter en de sfeer van Geldrop-Mierlo samen.
Het tegeltje is ontworpen t.g.v. het 10-jarig bestaan van de winkel van buro é.
De eerste 'Keigaaf Geldrop-Mierlo'-tegel is op 10 november 2022 uitgereikt aan de burgemeester van Geldrop-Mierlo.


“Keigaaf Geldrop-Mierlo” is verkrijgbaar in 10x10 cm (€27,50) en 13x13 cm (€45,-). Er zijn bijpassende blanke, eikenhouten lijstjes en staanders verkrijgbaar. De tegel heeft standaard een ophanghaakje om het aan de wand te kunnen hangen.
Deze tegel is exclusief te koop bij buro é in Geldrop (Langstraat 28).
Kom de tegel eens bekijken en vertel me jouw verhaal erbij. Ik geef je een é-xtraatje erbij kado!

In de jubileummaand november - de winkel bestaat nu 10 jaar! - geef ik je 10% korting op alle houten staanders, plankjes en  lijstjes van StoryTiles.


Geplaatst door Céline Sonneville, van buro é
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD