‘Proef en Beleef het nieuwe Geldrop Centrum’

Wat in het vat zit verzuurt niet, waar we vorig jaar november vanwege corona niet de mogelijkheid hadden de opening van de herinrichting van het centrum te vieren, kunnen we dat nu gelukkig wel! De ondernemers in Geldrop Centrum pakken uit en willen je laten proeven van het nieuwe Geldrop Centrum!

Op zaterdag 30 april start de actie met een proef en beleef dag in Geldrop Centrum. Je kunt deze dag tussen 12.00 en 16.00 uur een food-route lopen door het centrum waarbij je op diverse locaties lekkernijen kunt proeven van onze lokale ondernemers! Op deze dag is het centrum feestelijk aangekleed en is er live muziek. De plattegrond voor deelname aan de food-route is op 30 april vanaf 12.00 uur GRATIS af te halen bij de info-stand op de Heuvel.

De deelnemende ondernemers zijn: 

Lunchroom van Dinther, Eetwinkel & Visdelicatessen van den Berg, Groente- en Fruitspeciaalzaak Roland van de Kerkhof, Keurslager Reef, Holy Wines, Smaek Atelier, Bakker Bart, Druif & Graan, Cafetaria/Sandwichbar Riant, Lekker & Vrolijk, La Cafetera, Kaffee Katoen, Kaffee Peijnenburg, Heerenhuys 23, Restaurant Square, Kaatje Jans, Rousseau.

Tevens start deze dag de ‘Beleef en Proef het nieuwe Geldrop Centrum’ actie waarbij je, na het invoeren van de jouw wincode, kans maakt op één van de 240 weekprijzen van € 20,-. Na het invoeren van je code maak je ook nog eens automatisch kans op één van drie hoofdprijzen: € 400,- shoptegoed voor Geldrop Centrum!


Deze actie is geldig van 30-04-2022 tot 30-04-2022 Geplaatst door Geldrop Centrum
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD