Geldrop Beachvolleybal toernooi

Centrum van Geldrop komend weekend in zomerse sferen met Beachvolleybaltoernooi!

Aan het zesde Beachvolleybaltoernooi op zaterdag 9 en zondag 10 juli a.s. nemen 63 teams deel met totaal ongeveer 400 deelnemers. De organisatie heeft het zomerse evenement verplaatst van het Horecaplein naar het Marktplein (parkeerterrein aan de Heuvel). Deze locatie is ruimer van opzet. Rondom de 5 velden zijn er terrassen ingericht met een uitgiftepunt voor drank. Bij de diverse horeca-ondernemers en supermarkten is ook “koek en zopie” verkrijgbaar. De winkeliers zorgen voor een zomerse aankleding van het centrum. Op zaterdag is Radio Kommus de hele dag aanwezig om live de muzikale omlijsting te verzorgen. Op zondag zal DJ Zeus zijn best doen om er een gezellig evenement van te maken. Want bij het Beachvolleybaltoernooi Geldrop geldt dat meedoen belangrijker is dan winnen. 

Richard Pors van Stichting Horecaplein is erg enthousiast over de nieuwe locatie van het evenement: “Mijn motto is: samenwerken is samen werken. En dat komt op deze locatie het beste tot zijn recht. Ook andere winkeliers, horeca-ondernemers en de supermarkten maken deel uit van het evenement.”

Op zaterdag start het programma om 13.45 uur met een openingswedstrijd tussen het college van burgemeester en wethouders en de horeca-ondernemers. Om 14.00 uur beginnen de wedstrijden. Op zaterdag wordt er tot ongeveer 21.30 uur gespeeld. Op zondag start het programma om 12.00 uur. De prijsuitreiking staat gepland om 19.45 uur.  

Naast prijzen voor de poulewinnaars op zondag is er natuurlijk net als voorgaande jaren ook een speciale prijs voor het team dat het meest origineel meedoet aan het evenement.


Deze actie is geldig van 09-07-2022 tot 10-07-2022 Geplaatst door Geldrop Centrum
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD