D'er-op-uitje voor een zorgheld natuurlijk ook in te leveren in Geldrop Centrum!

Afgelopen jaar heeft Stichting Villagemarketing Geldrop-Mierlo samen met Centrummanagement Geldrop en Centrum- en Lintenmanagement Mierlo de actie Zorg voor Geldrop-Mierlo opgestart. Een actie om geld in te zamelen voor de zorghelden uit de gemeente.
 

Vele inwoners en ondernemers uit onze gemeente hebben de gehele periode massaal gedoneerd, van enkele euro’s tot honderden euro’s per keer. Tijdens de Wollige Winterweken in december vorig jaar werd maar liefst €2.050,- euro opgehaald, door middel van donaties die werden gedaan in de vorm van verzoeknummers die gedraaid werden op de lokale radio. 

Het ingezamelde geld delen we uit in de vorm van D’r-op-uitje vouchers. Dit zijn vouchers die o.a bij de horecaondernemers, winkeliers en bedrijven uit de Recreatie en Toerisme sector in Geldrop Centrum kunnen worden ingeleverd door onze zorghelden. Want zij gaan deze vouchers ontvangen, om in deze intensieve periode de batterij even op te kunnen laden, op momenten dat het voor hun past. 

In totaal hebben we €12.500,- euro opgehaald! Een fantastisch bedrag dat op deze manier terugvloeit naar de horeca, het toerisme en de winkeliers, die lange tijd de deuren gesloten hebben moeten houden. 

Via deze weg willen we dan ook iedereen bedanken die deze actie heeft ondersteund. En voor ondernemers die vragen hebben over deze actie hebben we de pagina www.visitgeldropmierlo.nl/nl/zorgheld ingericht.  

Zó houden we elkaar op de been, nu maar ook morgen!

 


Deze actie is geldig van 01-06-2021 tot 31-12-2021 Geplaatst door Geldrop Centrum
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD