De Peperkorrel gaat volledig online! 

Al 40 jaar loop je binnen bij De Peperkorrel. De eerste 10 jaar in Son & Breugel en de laatste 30 jaar in Geldrop. Met veel plezier heb ik je al die jaren ontvangen. Toch heb ik besloten om de deuren van de fysieke winkel aan de Heuvel in Geldrop Centrum te sluiten.

Ik ga mij volledig focussen op de webwinkel. Online shoppen heeft zoveel voordelen. Niet alleen voor jou, maar ook voor mij.

Het is tijd voor een volgende fase!


Meer vrijheid en focus!

Er komt een einde aan de fysieke winkel, maar niet aan De Peperkorrel! Integendeel! We gaan online verder, sterker dan ooit! De Peperkorrel blijft dezelfde kwaliteit en mode bieden die je gewend bent met als doel dat je met nóg meer gemak en flexibiliteit kunt winkelen op www.depeperkorrel.com.

Volg De Peperkorrel voor spannende nieuwe collecties en geniet van de exclusieve aanbiedingen die je gewend bent. Blijf lekker shoppen vanuit het comfort van je eigen huis. Ook al doet afscheid nemen van mijn fysieke winkel ook een beetje pijn, ik heb enorm veel zin in deze nieuwe fase!
Ga je mee?

Liefs, Ellen

PS: de winkel sluit definitief haar deuren eind augustus
Deze actie is geldig van 11-06-2024 tot 30-08-2024 Geplaatst door Ellen Megens, van Peperkorrel
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD