Vaderdagactie

Vaderdag, dé dag om je vader even te laten weten hoe cool hij is, hoe leuk hij is of hoe erg je hem waardeert! Welke vader verdient ‘n extra mooie vaderdag? Geldrop Centrum werkt hier graag en mee... nomineer hem daarom voor een een extra leuk vaderdagcadeau!

In Geldrop Centrum maakt die speciale vader namelijk kans op een gezellige HAP-EN-STAP AVOND (voor 4 personen)! Bij de ondernemers in Geldrop Centrum vind je een kaartje waarop je kunt invullen waarom juist die vader zo speciaal is en de hap-en-stap avond in Geldrop Centrum zou moet winnen.

De ingevulde kaartjes kun je, tot zaterdag 15 juni 16.00 uur, inleveren bij de Bruna, Heuvel 50, of bij Boekhandel Van Grinsven, Korte Kerkstraat 11.

Natuurlijk zijn er in de winkels van Geldrop Centrum genoeg leuke cadeau's te vinden om jouw vader eens extra te verwennen. Mocht je echt niet kunnen kiezen, dan kun je altijd gaan voor de Geldrop Cadeaubon... dan kan hij zelf een keuze maken.


Geplaatst door Geldrop Centrum
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD