Lotte Petersen signeert in boekhandel van Grinsven 

Op zaterdag 16 oktober aanstaande krijgt boek- en kantoorboekhandel van Grinsven een Italiaans tintje. Dan staan de winkel  in het teken van 'Een verrukkelijk fiasco', de debuutroman van collega Lotte Petersen. 

'Een verrukkelijk fiasco' (HarperCollins) vertelt het verhaal van de 23-jarige Mia, die in een impulsieve bui naar Rome verhuist om daar als au pair te werken. Het leven bij filmsterrenkoppel Vanessa en Luca en hun twee zoontjes, lijkt aanvankelijk een droom. Hysterische kleuters, ongeschreven schoolpleinwetten en torenhoge taalbarrières blijken de realiteit. 'Een verrukkelijk fiasco' is een vrolijke roman, gebaseerd op Petersens eigen avonturen als nanny in Italië. 

Lotte Petersen, tevens werkzaam bij van Grinsven, zal dit weekend in de winkel komen om over haar debuut te vertellen en boeken te signeren. U kunt binnenlopen op zaterdag 16 oktober tussen 14.30 u en 17.00 u. Wij hopen u daar te zien!  


Geplaatst door Remy van Grinsven, van Boek-en-Kantoorboekhandel-van-Grinsven
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD