De week van de Stenen Winkel

In deze week vragen we landelijk aandacht voor de kracht van lokale stenen winkels. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt. En in deze week vieren we dat samen met jou op de winkelvloer!

Bezoek dus van 8 t/m 14 mei – Week van de Stenen Winkel, dan kun je meteen je moederdag inkopen doen!


WAT KAN JIJ DOEN OM DE LOKALE STENEN WINKELS TE STEUNEN

Doe van 8 tot en met 14 mei 2023 het volgende...

  • Koop in de week van 8 tot en met 14 mei 1x extra een product bij een lokale winkel. Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. Met jouw aankoop ondersteunt de ondernemer zijn of haar gezin en helpt lokale activiteiten mee te financieren.
  • Steun jouw favoriete lokale winkels via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de winkels in jouw buurt, of deel een van hun berichten. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.
  • Plaats een bericht op social media met de hashtags #weekvandestenenwinkel en #koopklein. Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij een lokale winkel kocht en plaats deze hashtags bij je foto, of download een van de afbeeldingen op deze pagina en plaats deze op je Facebook- of Instagram-profiel. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in jouw buurt een bezoek waard zijn.

(Wil je meer weten over dit initiatief, ga dan naar https://weekvandestenenwinkel.com.)


Geplaatst door Geldrop Centrum
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD