Doe jij ook mee met de Sinterklaas Speurtocht*?


Misschien heb je de posters al zien hangen bij de diverse ondernemers in de etalages? Vanaf 16 november t/m 4 december kun je weer een, door de pieten uitgezette, Sinterklaas speurtocht lopen in Geldrop Centrum. Doe jij ook mee? 

Hoe werkt het?

Bij de ondernemers in Geldrop Centrum kun je een flyer halen (of download hem hieronder) met daarop een tekening van 'Piet' die afgemaakt dient te worden. De cijfers op de tekening staan echter niet in de juiste volgorde... Door het scannen van de QR code op de posters, die de Pieten in diverse etalages in Geldrop Centrum opgehangen hebben, krijg je een hint waar de volgende poster met cijfer zich bevindt. Door het volgen van deze hints, loop je de juiste route en krijg je dus de juiste volgorde van de nummers om de tekening aan de achterzijde van de flyer af te kunnen maken.

Wat heb ik nodig voor de speurtocht?
Vergeet niet de flyer, een pen en je mobiele telefoon mee te nemen (en misschien wat lekkers voor onderweg wink!)

Start
Start bij het Pakhuis van Sinterklaas, Heuvel 42 d.m.v. het scannen van de QR-code op de poster in de etalage.

Oplossing
Loop de speurtocht en verbindt, door de hints, de punten op de tekening op de juiste manier om jouw kleurplaat compleet te maken.
Dat is dus de oplossing van de speurtocht. Jouw oplossing kun je eventueel thuis nog inkleuren voordat je deze inlevert... wel zo leuk voor de Sint :)

Prijzen
Iedere speurneus krijgt bij inlevering van de oplossing iets lekkers. Tevens maak je kans op een supersmulprijs deze wordt verloot onder de juiste oplossingen.


Eventueel downloaden en uitprinten kan ook
De voorkant van de flyer kun je hier downloaden en vergeet de achterkant van de flyer niet (hierop vul je namelijk jouw oplossing in). 

Succes, veel plezier met speuren!

*Volg ten alle tijden de verkeersregels. Deelname aan de tocht is op eigen risico.