Te huur: Stationsstraat 1a

Stationsstraat 1a / 5664AP Geldrop
073-6488750
m.v.zwam@rspmakelaars.nl
rspmakelaars.nl

Te huur: Stationsstraat 1a

Stationsstraat 1a: 332 m2

Van de in totaal circa 472 m² is nog circa 332 m² beschikbaar welke te splitsen is in een tweetal units van 218 m² en 114 m² en voorzien van in de parkeergarage gelegen magazijnruimte (70 m²).
Huurprijs

€ 150 huurprijs per m², per jaar

Algemeen

De commerciële ruimte meet in totaal circa 330 m² bvo, in nader overleg eventueel in twee units (vanaf 114 m²) te verkavelen en beide met entree aan de Stationsstraat.

De unit op de kop ter grootte van circa 140 m² is per sept '13 verhuurd ten behoeve van de vestiging van een zonnestudio, de naast gelegen unit meet in totaal circa 332 m² die eventueel is te splitsen in een unit van circa 114 m² en circa 218 m².

Het nieuwbouwcomplex 'Statie Haege' beschikt tevens over een parkeergarage waar de gebruikers van de commerciële ruimte de beschikking hebben over magazijnruimte die in overleg kan worden opgedeeld in twee maal circa 33 m².

Locatie

De betreffende nieuwbouw is goed bereikbaar en herkenbaar gesitueerd op de kop van de Stationsstraat, waar het gelegen is tussen de kerk aan de Heuvel en het Anna Ziekenhuis, direct nabij modehuis Ter Horst van Geel en restaurant De Zwaan.

De commerciële units maken onderdeel uit van het woon-/winkelproject 'Statie Haeghe' dat zich op loopafstand van het kernwinkelgebied bevindt, waar onder andere gevestigd zijn Bruna, Shoeby Fashion, ICI Paris, Trekpleister, Bakker Bart et cetera.

Opleveringsniveau

Het object wordt als casco opgeleverd, inclusief:

voorgevel met entreedeuren en houten kozijnen;
een front van in totaal circa 39 meter;
ruwe betonvloer, in overleg met verhuurder te voorzien van afgesmeerde cementdekvloer;
steense wanden (behangklaar);
aansluiting ten behoeve van pantry;
afgedopte riolering ten behoeve van toilet;
betonplaten plafond;
nutsvoorzieningen tot aan de meterkast;

Aan de achterzijde van het winkelpand is een binnenplein gelegen die via een loopdeur te bereiken is en toegang biedt tot de parkeergarage.

Parkeren

Het woon-/winkelcomplex beschikt over een eigen parkeergarage ten behoeve van de bewoners en gebruikers van de commerciële ruimte. De huurders hebben de mogelijkheid om per 100 m² commerciële ruimte één parkeerplaats te huren.

Voor het overige is aan de openbare weg een gelegenheid om gratis te parkeren.

Diversen

De commericiële unit(s) op de begane grond van het recent opgeleverde winkel-/kantoor- en wooncomplex 'Statie Haege' dienen zich te conformeren aan de reglementen van de Vereniging van Eigenaars.

Geen berichten

Op deze profiel pagina staan momenteel geen berichten.