Bellini Fashion

Interview Vonne
Eigenaar Bellini
Augustus 2018


 

Vonne heet me met een vrolijke stem en jeugdige, nieuwsgierige blik welkom in haar kledingboetiekje aan de Heuvel. Haar uitstraling en persoon zie je direct terug in de frisse en moderne look van haar collectie dameskleding.

Dames vanaf twaalf jaar tot in de negentig
Vonne helpt ze met enthousiasme en deskundig aan onder andere broeken, jurken en shirtjes. Bij Bellini vind je niet alleen hele betaalbare merken uit Parijs, Italië en Amsterdam, Vonne ontwerpt ook zelf!

Haar spijkerjasjes bijvoorbeeld hebben namen die te maken hebben met de applicaties en binnenvoering. Ieder jasje is daarmee uniek. Er hangen grote sjaals die zij samen met haar moeder maakt en er liggen tasjes en riemen met leuke prints en in verschillende kleuren. Bij Bellini vind je ook een bescheiden schoenencollectie en een lief armbandje voor bij je nieuwe truitje.

Jongste ondernemer

Vonne is met haar 28 lentes de jongste ondernemer in Geldrop schat ik zo. Sinds het voorjaar van dit jaar runt zij Bellini. Eerst nog in combinatie met haar schoonheidssalon en kleding-webshop, maar de winkel vlakbij het horecaplein in het hart van het centrum vraagt nu al haar aandacht. De schoonheidssalon heeft zij daarom moeten afstoten.

Zingen

Om te ontspannen zingt Vonne – eerst in een band, maar nu treed ze solo op. “Als ik mensen maar mag raken, dat vind ik zo fijn.” En zo zingt Vonne op feesten, bruiloften maar ook op begrafenissen.

Villa aan de Heuvel

Hoewel het moeilijk was betaalbare winkelruimte te vinden vanwaar je als jonge ondernemer kunt starten en groeien, huist zij nu met plezier in een deel van de villa aan de Heuvel. “Ik zou best wel al groter willen, maar het is beter eerst stevig te staan en te bepalen wat ik precies nodig heb”.

Tijd om zelf eens een rondje te maken en hier en daar binnen te lopen heeft Vonne nu (nog) niet. Ze gaat zeker nadenken over wat zij - buiten de winkel - aan het centrum kan bijdragen.