Escaperoom Geldrop

ESCAPGAMES 'T VOSSENHOL DAAGT JE UIT!

In het Centrum van Geldrop aan het gezellige Horecaplein ligt het oudste huis van Geldrop; 't Vossenhol

In deze eeuwenoude boerderij heeft EscapeGames 't Vossenhol 3 Escapegames ontwikkeld die je meenemen in de historie van 't Vossenhol.

 

EscapeRoom Kamer 7:

In kamer 7 van 'Herberg 't Vossenhol' is wever Arend voor het laatst gezien op 13 februari 1843. Niemand weet wat er met hem gebeurt is. De krant stond er vol van en zowel de veldwachter als de uitbaters Janus en Betsie hebben geen idee wat er met hem is gebeurt. Kun jij het mysterie rondom de verdwijning van Arend oplossen?

Capaciteit: maximaal 8 personen

Speeltijd: 60 minuten

 

EscapeChallenge De Erfenis:

Tijdens een recente verbouwing van 't Vossenhol is een oude brief gevonden die wijst op de aanwezigheid van een erfenis ergens in 't Vossenhol. 

Bij deze EscapeChallenge is het de bedoeling om tegen elkaar te strijden met twee of drie groepen tegelijk in een kamer. Het team dat binnen 1 uur als eerste de erfenis vindt, wint de Challenge. Tactisch spelen is dus erg belangrijk, want voor je het weet heeft het andere team gezien waar jij mee bezig bent en gaat er met de erfenis vandoor.....

Capaciteit: van 8 tot 25 personen

Speeltijd: 60 minuten

 

EscapeVillage De Linnendief:

Het is dinsdag 4 september 1842. als Josina van Coll 29 ellen linnen op de bleek legt om gebleekt te worden door het zonlicht. Als Josina ’s avonds haar linnen naar binnen wil halen is de bleek tot haar verbazing leeg. Haar linnen is verdwenen!  Gestolen?  De volgende dag gaat ze samen met de veldwachter kijken op de bleek en na enig speurwerk vindt hij al snel een spoor.

Leidt dit spoor naar de Linnendief?   Kun jij het spoor volgen en de linnendief ontmaskeren binnen 1 uur?

Het unieke van deze EscapeVillage is dat het niet plaatsvind binnen in een kamer maar buiten in het centrum van Geldrop. Het is verstandig om hier rekening mee te houden qua weersomstandigheden!  Je kunt het spoor ook ’s avonds volgen. 

Capaciteit: maximaal 15 personen

Speeltijd: 60 minuten

  •  

Geplaatst door Jef van Stratum, van Escaperoom Geldrop
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD