Nieuws

Op de hoogte blijven? Schrijf U hier in voor onze nieuwsbrief.
Klik hier om eventuele kopij aan te leveren.

Verest Schoenen & Sport
Nieuws

Metamorfose Verest Schoenen en Sport

De metamorfose van Verest Schoenen & Verest Sport is begonnen!
Familiebedrijf zet eerste stappen naar een nieuw concept.

Al jaren zijn de winkels van Verest Schoenen & Verest Sport een begrip in de regio. Met schoenen- en sportspeciaalzaken in Heeze, Geldrop en Budel voorzien zij al jaren de consument van schoenen en sportartikelen. Echter zijn ze de afgelopen jaren ook online steeds harder gaan groeien, want de consument shopt nu eenmaal anders dan een aantal jaar geleden.

De firma Verest vindt dat ze nog verder mee moeten ontwikkelen met deze nieuwe manier van shoppen in de retail. Specialiseren heeft de toekomst! Vandaar dat er in 2019 het nodige gaat veranderen in het online en offline aanbod van Verest Schoenen en Verest Sport. Er komt een metamorfose van het huidige concept.

De eerste stappen worden nu gezet, met het verhuizen van de winkels in Geldrop naar Heeze. Vanaf 1 januari 2019 zal Verest in Geldrop verder gaan met een tijdelijke outlet. Huidige en nieuwe collecties worden vanaf 1 januari 2019 ondergebracht in het filiaal in Heeze. Medio 2019 zullen ook de filialen in Budel gaan verhuizen naar Heeze.

Dit alles omdat per juli/augustus 2019 met Verest Schoenen en met Verest Sport twee geheel nieuwe concepten te presenteren waarmee ze de hedendaagse consument nog beter kunnen bedienen en verrassen. Eén grote winkel op het vertrouwde adres in Heeze, de ander op bedrijventerrein VerrassendVeel in Leende.

De plannen zijn al grotendeels uitgewerkt en het “finetunen” is begonnen. We zijn blij dat we deze stappen kunnen maken en dat de meeste personeelsleden mee gaan naar onze nieuwe concepten en locaties.

Hoe één en ander er uit gaat zien zal de komende tijd duidelijk worden. Maar ze zullen zich gaan specialiseren en uitbreiden op deze twee locaties. Tot die kunt u vertrouwen op de service en de bekende gezichten in onze winkels in Heeze en Budel en de outlet in Geldrop.

Verest Schoenen & Sport >
Nieuws / Acties / Evenementen

Koopavonden en -zondagen bij buro é

Extra openingsuren bij buro é tijdens de gezelligste tijd van het jaar.

buro é
meer info >

Metamorfose Verest Schoenen en Sport

Verest Schoenen & Sport
meer info >

Kerstcollectie Fatboy bij buro é!

De nieuwe collectie kerst-cappies en tree-toppers voor je Fatboy lampje nu in de winkel van buro é!

buro é
meer info >

Kerst bij Wereldwinkel Geldrop

Wereldwinkel
meer info >