Nieuws

Op de hoogte blijven? Schrijf U hier in voor onze nieuwsbrief.
Klik hier om eventuele kopij aan te leveren.

Bibliotheek Dommeldal
Nieuws

Start Wordpress en maak je eigen website

In Bibliotheek Dommeldal gaat op 19 november een Wordpress cursus van start voor beginners.

WORDPRESS: VAN BEGINNER NAAR ERVAREN WEBSITEBOUWER

Ben je een startende ondernemer die zichzelf wil laten zien? Wil je voor je sportvereniging een nieuwe website maken? Heeft jouw muziekband een aantrekkelijke presentatie nodig?
Dan is Word Press voor jou de oplossing!
Op donderdagavond 19 november gaat in de Bibliotheek in Geldrop een workshop Wordpress voor beginners van start. Een 6 delige workhsop waarmee je meteen je eigen website maakt. Onder leiding van de Rob Coers, van Coers Internet Trainingen, Geldrop.

Beginnen met Wordpress

WordPress is het populairste en makkelijkste systeem om een website te bouwen en te onderhouden. Eén op de vijf websites, wereldwijd, is dan ook met WordPress gemaakt. De cursusavonden vinden plaats in Bibliotheek Dommeldal, vestiging Geldrop, op de Verdieping. Van 18:00 tot 20:00 uur, op de volgende donderdagen: 19 en 26 november, 3, 10 en 17 december 2015 en 8 januari 2016.
Neem je eigen laptop met WIFI mee. Mac of Windows kan allebei. Verder moet je wel een basiskennis van- en basisvaardigheid met je computer hebben.

Verder komen met WordPress

Zonder benodigde programmeerkennis staat er aan het eind van het programma een website waarmee je voor de dag kunt komen!
Wat ga je leren: berichten en pagina’s maken, werken met afbeeldingen, menu’s en zijbalken maken, het uiterlijk van je website bepalen met een thema, ‘plugins’ (extra mogelijkheden) toevoegen en schrijven voor het web. Allemaal belangrijke dingen waarmee jouw website aantrekkelijk wordt en die zorgen dat je gevonden wordt.

Klaar met Wordpress

Tijdens de cursusbijeenkomsten in de Bibliotheek werk je aan je website op de server van de docent. In deze online cursusomgeving kun je (ook thuis) steeds vragen stellen aan de docent en je medecursisten. Een digitale plek, die ook na afloop van de cursus toegankelijk blijft.
Aamelden en meer informatie via www.robcoers.nl of via de Bibliotheek.

Bibliotheek Dommeldal >
Nieuws / Acties / Evenementen

Erika Passier

Interiview Erika Passier van Bakker Bart

Ondernemer in beeld
meer info >

Kerststallen bij Wereldwinkel Geldrop

Wereldwinkel
meer info >

Feestkleden

Inspiratie voor uw tafelaankleding gedurende de feestdagen.

Weverijmuseum
meer info >

Kraak de Kluis

Heb jij van de Scan & Winactie een Golden Ticket gekregen? Dit kun je ermee doen!

Start herinrichting Korte Kerkstraat en Bogardeind
meer info >

Mijn Werk in de Textiel

Prachtig boek over het Textielverleden in de regio

Weverijmuseum
meer info >