Nieuws

Op de hoogte blijven? Schrijf U hier in voor onze nieuwsbrief.
Klik hier om eventuele kopij aan te leveren.

Rabobank Dommelstreek
Nieuws

Bezoek de woonmarkt zaterdag 19/9

Vragen op gebied van wonen? Op de woonmarkt vindt u lokale ondernemers die u graag antwoord geven!

Het aanbod van lokale ondernemers op het woonevent is breed. Denk hierbij aan een verschillende stands met een makelaar, woningcorporatie, notaris, projectontwikkelaar van nieuwbouwplannen, woningstylist, hovenier, aannemer, of instanties op gebied van welzijn en zorg. Kortom, wonen in de breedste zin van het woord. Enkele ondernemers verzorgen een workshop of presentatie.

De volgende bedrijven zijn aanwezig op de woonmarkt:

Rabobank Dommelstreek, Gemeente Geldrop-Mierlo, Budget op Orde, buro é, Els Luijerink Architect & Interieurvormgeving, De Roo Makelaardij, EigenEnergie.net, Floortec SPG Floorcare, Houta Bouwservice B.V., Koudijs en Galama Netwerk Notarissen, Makelaardij Olav, Optima Select Keukens B.V., Patrice van den Buijs Lommers Makelaars, Stukart Bouw Timmer & Onderhoudsbedrijf, Woonbedrijf, Wooninc., Woonsfeer Geldrop, Intona, Ananz Zorgbureau, ZuidZorg, Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V., Slim Wonen+, Sir 55.

En er is nog meer te doen!
Naast de aanwezige bedrijven en de workshops is er ook een taxiservice naar twee nieuwbouwprojecten in Geldrop: De Doelen en Kastanjehof. Er is vermaak voor de kinderen en tot slot is er een loterij met mooie prijzen beschikbaar gesteld door Intratuin Nuenen.

Locatie en tijden
De woonmarkt vindt zaterdag 19 september plaats in het Ontmoetingscentrum van Rabobank Dommelstreek, Laan der Vier Heemskinderen 7 in Geldrop. De markt is open van 11.00 tot 16.00 uur en gratis toegankelijk.

meer info >

Rabobank Dommelstreek >
Nieuws / Acties / Evenementen

Rabobank Clubkas Campagne

Steun uw favoriete stichting of vereniging

Weverijmuseum
meer info >

Op De Schop

Het Weverijmuseum gaat na een tijdelijke verbouwingssluiting weer open voor bezoekers.

Weverijmuseum
meer info >

kleed je Fatboy in het nieuw bij buro é!

De nieuwe collectie Cooper Cappies voor je buitenlampje van Fatboy is binnen bij buro é.

buro é
meer info >