Nieuws

Op de hoogte blijven? Schrijf U hier in voor onze nieuwsbrief.
Klik hier om eventuele kopij aan te leveren.

Redactie GeldropCentrum
Nieuws

Ook dit jaar weer Wintersfeer Geldrop!

De 4e editie van Rabobank Wintersfeer komt eraan! Noteer alvast in je agenda: 9 dec t/m 3 jan!

Beste schaatsers...De 4e editie van Wintersfeer komt eraan!

We zijn enorm blij dat de Rabobank Dommelstreek opnieuw hoofdsponsor is van dit heerlijke schaatsevenement. Ook andere bedrijven zijn weer van de partij. Zoals het Middenstandsbelangen, de gemeente, Geldrop Centrum en The Mexican Pirates die voor ons de nieuwe website bouwt. Binnenkort gaat deze live!

Ruim 3 weken schaatsen
Dit jaar geen 3 weken maar een paar dagen langer. Dus noteer alvast in je agenda: Rabobank Wintersfeer Geldrop: woensdag 9 december tot en met zondag 3 januari!

Start campagne
Zondag 13 september start de promotiecampagne tijdens de kinderrommelmarkt in Geldrop Centrum. Je vindt Wintersfeer op de markt. Natuurlijk doen we weer iets ludieks! Kom maar een kijkje nemen. Oh ja, de voorverkoop van de passe-partouts start dan ook...

Vriend worden?
Alle hulp is welkom. Word vriend van Wintersfeer Geldrop! Voor een bedrag van € 25,- (of hoger) geef je aan hoe waardevol je dit evenement vindt. Je maakt dan bovendien kans op mooie prijzen. Onder meer een heerlijk etentje voor 2 bij één van de Wintersfeer horecapartners. Als je op zondag 13 september bij de het chalet van Wintersfeer Vriend wordt, maak je die dag (alleen die dag) kans op een gratis passe-partout ter waarde van €55,-. Tot zondag!

meer info >

Redactie GeldropCentrum >
Nieuws / Acties / Evenementen

De eindjes aan elkaar knopen

Het centrale thema is het opmaken van restmaterialen.

Weverijmuseum
meer info >

Kerstpakketten bij WereldwinkelGeldrop

Wereldwinkel
meer info >

Kerstpakketten bij WereldwinkelGeldrop

Wereldwinkel
meer info >