Evenementen

Op de hoogte blijven? Schrijf U hier in voor onze nieuwsbrief.
Klik hier om eventuele kopij aan te leveren.

Uitgaan & Evenementen
Evenementen

Kinderrommelmarkt

Kinderrommelmarkt tijdens Kermis GeldropOp zondag 2 september is er volop bedrijvigheid in het Centrum van Geldrop. Alle kinderen uit Geldrop en omgeving krijgen tijdens kermiszondag de gelegenheid om hun speelgoed te verkopen. De Kinderrommelmarkt wordt dit jaar voor de 17e keer georganiseerd en is elk jaar weer een groot succes. Kom naar Geldrop Centrum tussen 11.00 en 16.00 uur. Misschien zit er iets voor je (kinderen) bij.De sfeer op de kinderrommelmarkt is uitbundig. Sommige standhouders pakken helemaal uit en versieren hun kraam. Deze jonge ondernemers zijn vaak aan het einde van de dag ook helemaal ‘los’. De versierselen en de enthousiaste verkopers brengen een geweldige sfeer in de straten van Geldrop Centrum. Je wilt er gewoon iets kopen omdat ze zo hun best hebben gedaan. De kramen staan vanaf de Hema in de Langstraat, tot aan de Rabobank in de Korte Kerkstraat.De Kinderrommelmarkt wordt aangeboden door de winkeliers van Geldrop Centrum. De winkeliers steken zonder winstoogmerk hun tijd, energie en geld in de kinderrommelmarkt om deze jonge mensen hun ondernemersbloed te laten ontdekken.Vorig jaar werd de Kinderrommelmarkt voor het eerst tijdens de Kermis georganiseerd. Voorgaande jaren konden de kinderen hun speelgoed verkopen tijdens het blaaskappellenfestival maar dat wordt niet meer georganiseerd. Uit een enquête die gehouden is onder de deelnemers en bezoekers van de Kinderrommelmarkt vorig jaar, bleek dat iedereen zeer tevreden was over de combinatie met de Kermis.De kinderen kunnen op de Kinderrommelmarkt een centje bijverdienen om te sparen, ander speelgoed te kopen bij de overige kramen of in de winkels. Natuurlijk is een ritje in een kermisattractie of een lekkernij op de Kermis ook favoriet.  Elk jaar staan er tussen de 65 en 100 kramen waar alleen kinderen hun speelgoed verkopen. Ze mogen wel hun ouders meenemen maar alleen volwassenen in een kraam is niet toegestaan. Deze markt is bedoeld voor de kinderen. Het is leuk, gezellig en leerzaam.Aanmelden?
  • Je kunt je spulletjes verkopen op een halve kraam van 2 meter breed.

  • Deze halve kraam kun je huren voor 10,-.

  • Je mag ook tweedehands baby en kinderkleding verkopen.

  • Je kunt jouw kraam reserveren bij Bakker Bart in de Korte Kerkstraat of bij Verest Sport in de Langstraat.

  • Na aanmelding krijg je een nummer van jouw plekje op de rommelmarkt van jouw kraam. Bij Bakker Bart en Verest Sport kun je dan een week van tevoren op een plattegrond gaan kijken waar op 2 september jouw kraam staat.

  • Het is niet toegestaan om je spullen op een eigen kleedje te verkopen!

  • Het is niet toegestaan voor volwassenen om zonder kinderen een kraam te huren.

  • Commerciële bedrijven zijn niet welkom op deze speciale Kinderrommelmarkt.Tips:1.Versier je kraam met ballonnen, bloemen of slingers. Dat heeft een grote aantrekkingskracht op je klanten.2.Zorg dat je prijzen niet te hoog zijn zodat anderen kinderen van je kunnen kopen.3.Verkoop met een lach en een enthousiast verhaaltje.Als je deze drie tips toepast dan weten wij zeker dat je aan het einde van de dag trots mag zijn op je prestatie!  


Datum / tijd:
Kinderrommelmarkt waar alleen Kinderen hun spulletjes mogen verkopen.

Uitgaan & Evenementen >
Nieuws / Acties / Evenementen

25-11 Schrijver Martin Michael Driessen

zondag 25 november 2018

Literair Café Dommeldal ontvangt op zondagmiddag 25 november schrijver Martin Michael Driessen.

Bibliotheek Dommeldal
meer info >

Sinterklaasspel Geldrop Centrum

zaterdag 1 december 2018

Speurtocht door Geldrop Centrum met allerlei spelletjes. Haal je Pietendiploma op bij de Sint!

Redactie GeldropCentrum
meer info >

Sinterklaas Actie.

zaterdag 1 december 2018

%profiel%
meer info >