Evenementen

Op de hoogte blijven? Schrijf U hier in voor onze nieuwsbrief.
Klik hier om eventuele kopij aan te leveren.

Bibliotheek Dommeldal
Evenementen

Griet op de Beeck in Geldrop

Griet op de Beeck laatste gast van dit Literair seizoen

Griet op de Beeck te gast in Literair Café Dommeldal, op Zondag 17 april

De laatste gast van het Literair seizoen in het Literair Café Dommeldal is schrijfster Griet op de Beeck.

Zelf noemt ze haar boeken walgelijk persoonlijk. En dat behoeft natuurlijk uitleg! Die krijgt u dan ook, op zondag 17 april, om 14.00u in de Kasteelhoeve in Geldrop.

GRIET OP DE BEECK
Tien jaar werkte Griet op de Beeck als dramaturg in het theater, voordat ze begon met schrijven. Als journaliste schreef ze interviews, reportages en columns. Met Vele Hemels boven de zevende debuteerde ze in 2013. Een roman over vijf verschillende mensen, die stuntelend overeind proberen te blijven in dit lastige en prachtige leven. De roman werd alom geprezen en stootte meteen door naar de top tien.
Een jaar later kwam haar tweede roman al uit, Kom hier dat ik u kus. Alweer een groot succes. In Nederland werd het Boek van de Maand bij De Wereld Draait Door.
Aan het begin van dit jaar verscheen Gij Nu. Op de Beeck’s derde roman. Over wurgende eenzaamheid. Over vluchten en ontsnappen, wat geenszins hetzelfde is. Over verledens die je blijven achtervolgen, tot je beter leert te weten. Over de liefde die kan helpen, als je dat durft toe te laten. Over het verlangen om gezien te worden. En over de heftige wereld die het soms zelfs de dappersten onmogelijk maakt.
Het werk van op de Beeck kenmerkt zich door fris lichtvoetig taalgebruik. Het is geestig, pijnlijk en ontregelend herkenbaar. Het maakt Griet op de Beeck tot een schrijfster die gekomen is om te blijven.

LITERAIRE LUNCH
Ook deze keer serveert de Kasteelhoeve een literaire lunch voor de bezoekers van het Literair Café. U kunt daarvoor reserveren via 040-7874561

KAARTJES
Kaartjes voor de middag met Griet op de Beeck koopt u bij Boekhandel van Grinsven in Geldrop of bij Bibliotheek Dommeldal, in vestiging Geldrop. Voor jaarkaarthouders zijn de plaatsen gereserveerd.

Datum / tijd:
Zondagmiddag 17 april Schrijfster Griet op de Beeck in de Kasteelhoeve

meer info >

Bibliotheek Dommeldal >
Nieuws / Acties / Evenementen

Kerstmarkt Geldrop Centrum

zondag 16 december 2018

Koopzondag met gezellige Kerstmarkt!
Kom zondag 16 december naar Geldrop Centrum.

Redactie GeldropCentrum
meer info >

Kerstwinkelen

zaterdag 22 december 2018

Kom gezellig winkelen in Kerstsfeer met divers activiteiten op zaterdag 22 december.

Redactie GeldropCentrum
meer info >

Koopzondag

zondag 23 december 2018

Koopzondag met diverse Kerstactiviteten op zondag 23 december.

Redactie GeldropCentrum
meer info >