Rozengeur en maneschijn

Sinds mei heb ik in de winkel de producten van Roosmarijn Knijnenburg staan. Zij ontwerpt sinds 2014 simplistische producten, die met zorg en aandacht worden geproduceerd in Nederland. De producten met de serienaam 'Hold it', worden gemaakt van FSC gecertificeerd beukenhout door een lokale meubelmaker.

De geurkaarsjes die precies bij de houders passen, worden gemaakt door Giselle. Het sojawas brandt langer en geeft minder roet af. Bovendien is het vegan en wordt het duurzaam geproduceerd. Zelfs de lonten zijn van natuurlijk katoen. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en mooi verpakt, met oog voor detail. Er zijn bloemige en kruidige geuren. Welke past bij jou?

En dan zijn er nog die leuke, wat langere kaarsjes die je samen met een druppelvanger in het meegeleverde vaasje kunt zetten (€7,95 vaasje met druppelvanger en inclusief twee kaarsjes). De kaarsjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar (8 stuks voor €7,95). Ik ben benieuwd welke kleur jij gaat kiezen!


Geplaatst door Céline Sonneville, van buro é
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD