In de spotlight bij buro é: 'inkylines' van Anouk Corver.

Maak kennis met een kunstenares wiens handgetekend werk krachtiger spreekt dan woorden ooit kunnen. Haar met de hand getekende illustraties, zijn met liefde en geduld gemaakt. Anouk haar creaties zijn geïnspireerd door de wonderen der natuur en overstijgen de tijd en zijn duurzaam.

Voor mij als interieurstylist, zijn de muurstickers ideaal om gladde muren maar ook  tegels, kasten en spiegels een unieke twist te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Nieuw in de collectie van ‘inkylines’ zijn de strijkapplicaties. Dit is een eenvoudige en snelle manier om van elk kledingstuk of accessoire een speciaal item te maken. De applicatie wordt geleverd met een stap-voor-stap instructie in zowel het Nederlands als het Engels. Geschikt voor alle strijkbare stoffen, voor zowel lichte als donkere stoffen, geschikt voor wasmachine (max. 60°) en droger. Gemak en creativiteit vinden elkaar.

Maar er is nog meer. Ontdek de (mini-)posters, kalenders en verschillende mini-kaartjes. Combineer de kaarten en mini-kaartjes samen met de magnetische kaartenhouders van Pro-dukto voor een uniek kadootje voor elke gelegenheid. Voor slechts €10,75 heb je een origineel, Nederlands en duurzaam kadootje.

Als je deze maand (oktober 2023) een muursticker, kalender of strijkapplicatie koopt krijg je een leuk kaartje kado!
 


Deze actie is geldig van 30-09-2023 tot 28-10-2023 Geplaatst door Céline Sonneville, van buro é
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD