Schots & Scheef Weken

Schotse ruit voor even met Geldrop verweven!

Na het thema Japan van 2021 is Geldrop Centrum deze zomer in Schotse sferen! In samenwerking met het Weverijmuseum, Weeffabriek en het kasteel worden in en rond het centrum allerlei activiteiten georganiseerd rond dit thema. Zo hebben we in het centrum een Schots & Scheef speurtocht, is er een kleurplaatwedstrijd en kunnen kinderen op zaterdagmiddag 20 augustus op de foto met het monster van Loch Ness. Op de dag is er ook een Schotse pipe en drumband in het centrum aanwezig voor wat extra sfeer.

Speurtocht Schots & Scheef
Deze zomer hebben we weer een uitdagende speurtocht uitgezet in ons gezellige centrum. In de periode van woensdag 27 juli t/m woensdag 31 augustus kun je speuren naar letters met schotse ruiten in de etalages van diverse ondernemers in het Geldrop Centrum. Zoek de letters, zet ze op de juiste volgorde en vul deze in op de flyer. Lever je ingevulde flyer in bij de Weeffabriek (voorheen Hofdael) en ontvang meteen iets Schots en Scheefs lekkers als beloning.

Flyers zijn te verkrijgen bij alle ondernemers van Geldrop Centrum, en als je wilt kun je meteen de Schotse kleurplaat meenemen. Deze is in te leveren bij de Weeffabriek. Natuurlijk zijn er ook nog leuke, lekkere prijzen te winnen voor de mooiste kleurplaten en voor de juiste oplossingen van de speurtocht!

Overige activiteiten
Schots & Scheef In het Weverijmuseum is de hele periode een expositie over de Schotse Tartan-ruit, in de kasteeltuin worden de open Nederlandse Highland games kampioenschappen georganiseerd en daarnaast zijn er bij de Weeffabriek diverse activiteiten zoals een Whisky lezing en proeverij, een buitenbioscoop en is er een Tartan en Highland dans demonstratie. Kijk voor het volledige programma en de datums op: visitgeldropmierlo.nl/schotland

Ook deze zomer is Geldrop Centrum volop in beweging!


Geplaatst door Geldrop Centrum
TERUG

Geldropcentrum.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. AKKOORD