Acties

Op de hoogte blijven? Schrijf U hier in voor onze nieuwsbrief.
Klik hier om eventuele kopij aan te leveren.

Bibliotheek Dommeldal
Acties

Nieuw In Geldrop: Computercafé

Samen navigeren op het wereldwijde web

ComputerCafé in Geldrop: samen navigeren op het web

Ook in Geldrop gaat Bibliotheek Dommeldal nu van start met het ComputerCafé. In samenwerking met de Volksuniversiteit Geldrop.
In vier presentaties over actuele internet onderwerpen gidsen we u over het wereldwijde web. Altijd op een woensdagochtend van 9.30 - 11.30u, inclusief pauze en met ruime gelegenheid om vragen te stellen. En altijd op de Verdieping van de Bibliotheekvestiging in Geldrop, Heuvel 94.

Voor iedereen
Iedereen (jong, oud, man, vrouw) is welkom op de ComputerCafé ochtenden vanaf 9.15u, zonder afspraak of inschrijving. U betaalt € 4,= toegang en daarvoor krijgt u ook nog een kopje koffie/thee.

Programma
In maart staan vier ochtenden en vier onderwerpen geprogrammeerd. Noteer de data en onderwerpen vast in uw (elektronische) agenda:

Woensdag 2 maart: Windows 10. We navigeren door Windows 10 om te zien wat er nieuw en anders is. We bespreken het menu instellingen, en het App scherm. En we bespreken de vragen en opmerkingen die naar voren komen. Meedoen op uw eigen laptop kan natuurlijk altijd.

Woensdag 9 maart: de Smartphone. Wat is een Smartphone nu eigenlijk? Welke mogelijkheden zitten er op, behalve telefoneren? Welke Apps zitten er al op en hoe zet ik er nieuwe Apps bij? Tip: neem uw eigen smartphone mee.

Woensdag 16 maart: Lezen op een tablet. Hoe zet je eBooks op je tablet (bijvoorbeeld de eBooks van de Bibliotheek)? En hoe lees je ze daarna? We laten het zien. Vervolgens vertellen we waar tijdschriftartikelen en krantenarchieven te vinden zijn. En waar u het laatste nieuws leest. Kortom we swipen van het laatste nieuws naar historisch erfgoed. Tip: Neem uw eigen tablet mee.

Woensdag 23 maart: tekenen in 3D met Sketchup. Met het gratis programma Sketchup, voorheen Google Sketchup, kun je meteen in drie dimensies tekenen. We laten zien hoe eenvoudig dat is en hoe moeilijk je het óók kunt maken. Als je dat wilt…

Zien we u bij een of alle ComputerCafé ochtenden?

meer info >

Bibliotheek Dommeldal >
Nieuws / Acties / Evenementen

Surprise voor jou van buro é

Neem een kijkje in de schatkamer van Sinterklaas in de winkel van buro é!

buro é
meer info >

Tempur Winter Sale

Profiteer van maar liefst 50% korting op het tweede TEMPUR® artikel

Beddenspecialist Houben
meer info >

Gratis Nescafé Dolce Gusto Mini Me

Bij aankoop van 2 Silvana Support hoofdkussen een gratis Dolce Gusto Mini Me

Beddenspecialist Houben
meer info >